Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pierderea CE Oltenia, mult mai mare decât cea estimată

Fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, susține că societatea a încheiat anul 2018 cu o pierdere de 1.174.236.522 lei. Ar fi cel mai prost rezultat din istoria companiei. CE Oltenia încă nu a afișat rezultatele financiare pe site, acestea urmând a fi discutate în ședința acționarilor din această lună.

Dacă rezultatul comunicat de Ciurel se confirmă, pierderile nu pot fi justificate doar prin creșterea prețului la certificatele de carbon, mai ales că mare parte au fost cumpărate în acest an.

“Deci pierderile din exploatare, din productie de energie si carbune, sunt de 1,021456 miliarde ron. Pierderile din operatiuni financiare sunt 111, 239 miliane ron. Culmea este ca CEO are venituri din anulari de provizioane de 370 de milioane ron (provizioanele alea pe care Ciubotarica si Bobalca mi le-au facut mie ca sa pot fi revocat). Deci fara acele venituri (practic s-au mutat veniturile din 2015 in 2017 si 2018) pierderea era cu 370 de milioane roni mai mare”, scrie Ciurel pe blogul său. (A.M.)

Vizualizări: 3,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: