Sindicaliştii de la Turceni îl iau la rost pe Ruşeţ. Vezi de ce !

Afirmaţiile actualului preşedinte PDL Gorj, Ion Ruşeţ, din presa locală potrivit cărora sindicatele şi administraţia s-au grăbit să pună pe hârtie cele 200 de disponibilizări din cadrul CE Turceni i-au enervat pe foştii colegi, care au spus că senatorul ştie despre aceste concedieri pentru că s-a ocupat „îndeaproape“. Sindicaliştii spun că disponibilizările au fost foarte mult mediatizate fără a fi însă o certitudine. Mai mult, aceştia spun că Ruşeţ cunoaşte foarte bine situaţia de la Turceni şi că nu ar trebui să caute responsabili.

Sindicaliştii din cadrul Complexului Energetic Turceni critică destul de aspru poziţia preşedintelui PDL Gorj, Ion Ruşeţ. Eugen Iovan, liderul Sindicatului Energia Turceni spune că disponibilizările nici nu sunt măcar un fapt şi că afirmaţiile lui Ruşeţ sunt pur şi simplu declaraţiile unui om politic. „Disponibilizările astea nu sunt nici măcar aprobate de AGA, iar poziţia noastră a sindicatelor a fost fermă de la început. Vom fi de acord cu ele numai dacă se aplică în cazul celor care se apropie de pensionare. În plus, reamintesc domnului Ruşeţ că este o măsură impusă de Fondul Monetar Internaţional României. Ruşeţ e om politic şi nu avem ce analize să facem că el cunoaşte situaţia, s-a ocupat îndeaproape de măsuri”, a declarat Eugen Iovan, liderul Energia Turceni.

Marciuc: „Se apropie alegerile”

Adrian Marciuc, liderul USME Jilţ, spune că atitudinea lui Ruşeţ e firească şi nu-l surprinde absolut deloc. Marciuc întăreşte şi el ideea că cele 200 de disponibilizări au fost vehiculate de administraţia de la Turceni fără acordul sindicatelor. Cât despre analiza pe care o aşteaptă Ruşeţ, sindicalistul Marciuc are şi un răspuns. „Am să-i răspund domnului Ruşeţ. Sindicatele vor fi de acord cu disponibilizările numai pe partea de doi ani. Sunt deja oameni care ar vrea să plece în condiţiile astea. Ruşeţ e om politic, e la guvernare, nu mai e sindicalist. E firească atitudinea lui. Se apropie alegerile…”, a precizat Adrian Marciuc, liderul USM Jilţ.

Ruşeţ e om politic şi nu avem ce analize să facem că el cunoaşte situaţia, s-a ocupat îndeaproape de măsuri”

Eugen Iovan, liderul Energia Turceni

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: