Sindicaliștii din CEO se ceartă pe influența la Staţiunea Săcelu

Un nou scandal a izbucnit la finele săptămânii trecute între salariații Complexului Energetic Oltenia. Mărul discordiei pare să fie de această dată influența pe care o are unul sau altul în stațiunea Săcelu, stațiune ce aparține companiei și în care se tratează minerii și energeticienii. Sindicaliștii Crețan și Mitrescu i-au cerut directorului general al companiei să oprească influența lui Ion Rușeț acuzându-l pe acesta că-i ”tratează” preferențial pe mineri.

Constantin Crețan, lider de sindicat în CE Oltenia, afirmă faptul că Ion Rușeț asigură camere de lux în hotelul minerilor numai apropiaților lui iar celorlați le dă camere de cazare oribile. ”Sunt chestiuni și probleme sesizate de oamenii noștri care au mers la Săcelu. Condițiile de cazare sunt oribile. Ceea ce mă deranjează pe minne este că de Săcelu se ocupă fostul lideraș Rușeț. Unde simte de chiolhane și funcții este omniprezent. Nu înțeleg de ce el este responsabil de Săcelu. El asigură camere de lux numai pentru cine dorește el și cum vrea mușchii lui. Directorul Ilie trebuie să ia niște măsuri pentru că nu se întâmplă lucruri corecte”, a spus Constantin Crețan, lider de sindicat în CE Oltenia. Sindicalistul Constantin Mitrescu care i-ar fi cerut lui Ionel Ilie să-l înlăture pe Rușeț de la Săcelu. ”I-am spus domnului Ilie să nu lase lupul paznic la oi. Și pe la federație ne-a păgubit și pe noi de ne-a rupt. În 2013 a luat primă de vacanță de două ori, și de la noi și de la Răuț. I-am spus să ia măsuri să-l schimbe de acolo mai ales că sunt și aceste sesizări și reclamații care au ajuns chiar la urechea directorului. Rușeț este alunecos și a făcut în așa fel încât să ajungă acolo unde se poate ciupi”, a spus Constantin Mitrescu, lider de sindicat în CEO.

”Minciuni. N-am făcut niciodată asemenea manifestări la Săcelu, sunt mulți salariați care pot să confirme. Lumea și colegii sunt extrem de mulțumiți, se pare că activitatea care s-a desfășurat în condiții normale a deranjat pe cei care aveau alte gânduri cu acest centru, unii aveau de gând să-l conserve, alții să-l vândă”

Ion Rușeț, director  CE Oltenia

”Eu sunt șeful de centru. Nu are cum să se ocupe domnul Rușeț de hotel pentru că este responsabilitatea mea. Sunt aceleași camere, este clasificat la o stea dar noi l-avem de aproape două stele. Biletele s-au dat celor care lucrează în complex, nu pentru familiști”

Ștefan Cherciu, șeful Centrului de la Săcelu

Galerie foto




Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: