Sediul primăriei Țicleni intră într-un program de modernizare

Cea mai importantă clădire administrativă din orașul Țicleni va căpăta un nou aspect. Este vorba de sediul primăriei, care va intra în cel mai scurt timp într-un amplu program de modernizare. Administrația locală a alocat fondurile necesare punerii în operă a acestei investiții astfel încât salariații primăriei dar și cetățenii care îi calcă pragul să beneficieze de cele mai bune condiții.

Imobilul în care funcționează primăria Țicleni are o vechime de o jumătate de secol, iar timpul și-a spus cuvântul. Sunt necesare reparații și modernizări, spun autoritățile locale, care au explicat că funcționarii nu mai puteau lucra în condițiile actuale. "Clădirea primăriei a fost realizată acum circa 50 de ani. Acoperișul s-a degradat, a început să plouă. M-am gândit că trebuie puțin reabilitată. Lucrarea constă în schimbarea acoperișului, izolare la interior și exterior, amenajarea parcului peisagistic de pe lângă primărie. Grupurile sociale din curte le-am cumpărat și le vom moderniza, cu instalație de înălzire, apă curentă și tot ce este nevoie", a declarat Constantin Radu, primarul orașului Țicleni.

O firmă din Târgu Jiu a fost câștigat licitația organizată de primărie pentru atribuirea acestor lucrări pentru suma de circa 500.000 lei. "Licitația a avut loc, a fost câștigată de societatea Damitrade. Ne-au mai rămas și bani în urma licitație față de suma prevăzută în buget, în jur de 130.000 lei. Cu acești bani putem face și altceva. Au fost 4 firme, dintre care aceasta a câștigat licitația. Săptămâna aceasta va fi dat ordinul de începere a lucrărilor, astfel încât până vine vremea ploioasă să rezolvăm măcar cu acoperișul. O să fie ceva deosebit", a precizat primarul orașului Țicleni.

Galerie foto




Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: