Sindicaliştii din Gorj se pregătesc de grevă: şi-au luat trompete

Sindicaliştii din judeţul Gorj s-au dotat cu toate cele necesare pentru deplasarea de astăzi de la Bucureşti, unde protestează  în faţa Guvernului. Aceştia şi-au cumpărat deja de ieri fluierele şi trompetele cu care se vor face auziţi. Din judeţul Gorj vor pleca peste 3000 de sindicalişti.

Peste 3000 de sindicalişti din judeţul Gorj se află astăzi în faţa Guvernului, unde vor protesta faţă de reducerea salariilor cu 25%. Încă de ieri, aceştia şi-au cumpărat fluiere, trompete şi bannere cu care speră că se vor face auziţi de guvernaţi. Cele mai puternice trompete au fost şi cele mai căutate.

Cheltuielile pentru deplasare vor fi suportate de sindicatele de care bugetarii aparţin. „Deplasarea celor aproximativ 100 de persoane din sindicatul nostru este suportată de la bugetul sindicatului. Suma se ridica la aproximativ 40 de milioane de lei. La fel vor face şi celelalte sindicate, pentru că până acum nu am cheltuit niciun leu de la bugetul sindicatului. Pentru mâncare fiecare se va descurca pe banii lui”, declară Călin Grădinaru, liderul sindicatului Funcţionarilor Publici din CJ Gorj.

Dacă nu se va rezolva nimic după protestul de mâine, bugetarii din Gorj sunt decişi ca săptămâna viitoare să protesteze în masă şi la Târgu-Jiu. “Trebuie să se facă ceva şi pentru noi. Nu ne vom opri aici pentru că este imposibil să nu fim luaţi în seamă. Începând de săptămâna viitoare vom continua protestele şi la Târgu Jiu”, mai spune Călin Grădinaru.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: