Sindicalistul Creţan nu renunţă la contestaţiile în instanţă

Constantin Creţan, liderul Federaţiei Naţionale a Muncii, filiala Gorj, a rămas cu un gust amar în urma primei runde de negocieri cu ministrul Economiei, Ion Ariton. În fapt, cei doi nici măcar nu s-au întâlnit, ministrul Ariton fiind prins cu treburi la Guvern. Creţan va rămâne totuşi la minister în speranţa că astăzi va discuta cu Ariton faţa în faţă.

Constantin Creţan, liderul FNM Gorj, spune că întâlnirea a fost una mai mult verbală, ministrul Ariton nefăcându-şi apariţia pentru a purta o discuţie faţă în faţă. Cert este că în urma discuţiilor telefonice se pare că ministrul nu ar fi de acord cu pretenţiile lui Creţan aşa că acesta din urmă va continua acţiunile în instanţă. ”Am avut un schimb de documente, de telefoane dar sperăm să mai discutăm. Din primele discuţii nu vor să accepte cererile noastre. Nu, din păcate nu am reuşit să purtăm o discuţie faţă în faţă pentru că oamenii lui nu sunt în stare să rezolve ceea ce noi am cerut. În condiţiile astea, nu avem de ales, vom continua cu acţiunile noastre în instanţă împotriva înfiinţării Complexului Energetic Oltenia şi Hunedoara”, a declarat Constantin Creţan, liderul FNM Gorj.

Ferm pe poziții

Acesta a declarat însă că va rămâne la minister și astăzi în speranța că va putea purta totuși o discuție. ”Rămânem pe poziții, rămânem la minister dar se pare că cei de aici sunt cumva depășiți de problemele noastre. În cazul în care nu reușim să ne întâlnim ne luăm fiecare jucăriile și plecăm”, a adăugat Constantin Crețan.

DOLEANŢE

Reamintim că liderul FNM Gorj, Constantin Crețan a cerut o întâlnire cu ministrul Economiei, Ion Ariton pentru a purta o negociere cu privire la renunțarea acțiunilor în instanță împotriva CEO. Crețan cere ministrului garantarea locurilor de muncă pentru personalul productiv din minerit și energie în urma înființării CEO și desființarea unor ordine ale unor miniștrii mai vechi, ordine care favorizează îmbogățirea firmelor sindicale.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: