Singurul spital din Gorj fără deficit de medici. Managerul: Am format o echipă tânără și de succes!

Există un singur spital în județul Gorj unde nu există deficit de medici specialiști. Este vorba despre Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița. Unitatea medicală are toate posturile de medici ocupate.

Singura problemă legată de personalul unității medicale era în ceea ce privește infirmierele și îngrijitoarele, dar și pentru aceasta s-au găsit soluții.

„Ni s-au vacantat câteva posturi ca urmare a faptului că unii colegi au decis să iasă la pensie. Ajunsesem chiar să nu avem cum să realizăm un grafic complet. Prin urmare, am luat decizia de a înainta un memorandum. Am inițiat unul în luna noiembrie anul trecut și unul în ianuarie, anul acesta. Le-am cerut un post de asistent medical pe perioadă determinată, care s-a aprobat, și șase posturi de infirmiere și îngrijitoare, din care ne-au aprobat două. Aceste două posturi sunt, acum, scoase la concurs. În ceea ce privește medicii stăm foarte bine, avem efectivul acoperit. Am format o echipă tânără și, zic eu, de succes”, a declarat Ion Ciochină,  managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”.

Vizualizări: 3,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: