Siniat Romania ajuta 50 de familii, alaturi de Habitat for Humanity Romania

Siniat România, unul dintre producătorii si furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, sprijină misiunea Habitat for Humanity România si donează necesarul de plăci de gips-carton pentru constructia a 50 de locuinte simple, decente si accesibile, în sase judete din tară: Bacău, Constanta, Sibiu, Olt, Dolj, Gorj.

Beneficiarii sunt familii cu venituri mici, care nu pot accesa un credit bancar, familii care trăiesc în sărăcie extremă sau persoane cu dizabilităti mentale si fizice. “Ne alăturăm cu drag initiativelor Habitat for Humanity. Toti avem nevoie de sigurantă si un cămin decent. Ne bucură, asadar, să ajutăm familiile din cele sase judete, ale căror situatii ne-au impresionat în mod deosebit. Vom continua să ne implicăm în actiuni de voluntariat care să aducă o sperantă în viata oamenilor din România”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

“Datorită Siniat, 50 de familii se află mai aproape de visul de o viată, acela de avea o casă decentă în care copiii lor să crească oameni mari. Multumim, Siniat, pentru încrederea acordată; avem speranta ca pe viitor să construim si mai mult împreună”, a declarat Iolanda Burtea, Corporate Fundraising Manager la Habitat for Humanity România.

Siniat România este unul din cei mai mari producători si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: