Sinistraţii din Moldova, impresionaţi de sprijinul primit de la Artego

Aproximativ 15 tone de alimente, dar şi sute de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi lenjerie, noi, au fost trimise de ARTEGO familiilor afectate în ultimele săptămâni de inundaţiile din Moldova. Însuşi prefectul de Neamţ, Mihai Archip, a ţinut să transmită conducerii Artego SA Târgu Jiu o scrisoare de mulţumire.

Ajutorul oferit de firma Artego persoanelor rămase fără bunuri în urma inundaţiilor din Moldova a fost unul extrem de consistent. Donaţiile, în valoare de 85.000 RON, au constat în alimente, dar şi bunuri utile în astfel de situaţii. Este vorba despre 5 tone de făină, 5 tone de orez, două tone şi jumătate de ulei şi două tone de zahăr, în valoare de circa 30.000 de lei.

La acestea se adaugă lenjerii de pat (210 bucăţi), cămăşi bărbăteşti (470 de bucăţi), haine vătuite (270 de bucăţi), 50 de tricouri, 300 de prosoape, 15 perechi de bocanci, 2.100 perechi de ciorapi şi 150 de perechi de pantofi, cu o valoare totală de peste 55.000 de lei.

Scrisoare de mulţumire

Impresionat de gestul celor de la Artego, prefectul de Neamţ a trimis directorului general Viorel David o scrisoare de mulţumire, la fel de impresionantă. „Generozitatea este un atribut fundamental al oamenilor şi este aproape unica modalitate de a fi fericit: atunci când atingi viaţa cuiva în mod pozitiv! Vă suntem recunoscători pentru că tragedia prin care au trecut oamenii din zonele afectate de inundaţii nu v-a lăsat indiferenţi. Dumneavoastră aţi venit în ajutorul celor care au avut de suferit în urma inundaţiilor din Neamţ şi aţi donat cu generozitate lucruri atât de necesare semenilor noştri, evacuaţi sau rămaşi fără locuinţă”, se arată în scrisoarea semnată de prefectul Mihai Archip.

Acesta precizează că orice donaţie de până acum sau din cele care vor veni pe viitor va contribui la reconstruirea zonei distrusă de inundaţii.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: