Pavimentul lui Cârciumaru se topeşte

Centrul oraşului este supus unor noi lucrări de reparaţie, chiar dacă modernizarea nu a fost finalizată. Nici nu se mai ştie pentru a câta oară muncitorii repară pe bani mulţi betonul amprentat care creează mari probleme.

Partea din proiectul de modernizare a centrului municipiului Târgu-Jiu, considerată finalizată, de fapt nu este gata. Muncitorii de la firma constructoare au început să spargă pavajul din Piaţa Prefecturii din cauza stării deteriorate în care a ajuns. Chiar de la primele ore ale dimineţii de ieri aceştia au şi băgat picamerele în pavajul care a costat primăria municipiului Târgu Jiu peste 100 de miliarde de lei vechi. Muncitorii susţin că a fost nevoie de intervenţie din cauza faptului că pavajul s-a umflat din cauza temperaturilor.

Autorităţile locale anunţă că în această situaţie sunt 12 zone din centru oraşului Târgu Jiu, unde pavajul a fost distrus la doar un an de când a fost făcut. O parte din ele au fost deja remediate, iar restul urmează să fie reparate şi toate pe banii constructorului. ”Firma care execută lucrarea a intervenit pană acum în aproape opt zone afectate, iar în restul se lucrează în această perioadă. Bineînţeles că nu noi vom suporta costurile de reparaţii ci firma care se ocupă cu executarea lucrărilor, pentru că proiectul se află în perioada de garanţie, care este de doi ani de la finalizarea lucrărilor”, declară Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.

În loc să lucreze la finalizarea proiectului de modernizare la municipiul Târgu-Jiu, muncitorii trebuie să repare zonele deteriorate. Cu toate acestea, edilii promit că proiectul va fi finalizat la sfârşitul anului.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: