Primăria a făcut şantier în stadion

Revenirea pandurilor în Liga I a dat peste cap programul serviciilor din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Municipalitatea cheltuieşte două sute de milioane pentru a aduce stadionul în condiţii potrivite pentru un meci. Zilnic lucrătorii din cadrul Primăriei pot fi văzuţi fie zugrăvind şi vopsind tribune şi garduri, fie reparând  gardul stadionului şi aleile de acces şi parcările din incinta complexului sportiv. Directorii de departamente din cadrul Primăriei sunt şi aceştia prezenţi zilnic în stadion unde primarul Florin Cârciumaru pare să-şi fi mutat biroul în aceste zile.

Lucrările de igienizare şi renovare din incinta stadionului trebuie finalizate cât mai repede pentru că vineri Pandurii au meci pe teren propriu. „În perioada aceasta scurtă remediem ce se mai poate la suprafaţa de joc pentru că terenul nu arată prea bine. Ştiind că trebuia să jucăm în B în viitorul campionat noi am permis să joace aici şi juniorii. dar şi Pandurii II şi nu am mai acordat o atenţie atât de mare ca în sezoanele trecute în ceea ce priveşte întreţinerea”, a explicat primarul starea nu tocmai bună a terenului pentru care Pandurii au fost mereu criticaţi de adversari. Pe lângă suprafaţa de joc se lucrează intens şi la punerea la punct a tribunelor. Peste tot se lucrează la grupurile sanitare, se vopsesc gardurile, se văruiesc tribunele şi se repară căile de acces din stadion, străzi şi alei. „Sunt lucrări foarte multe care se execută în acest moment şi sunt lucrări susţinute financiar atât de Consiliul Local cât şi de clubul Pandurii fiind  oameni care lucrează aici şi de la primărie şi de la club”, a mai precizat primarul care a mobilizat zilnic câteva zeci de lucrători care să vopsească şi să repare gardurile stadionului.

Lucrările care trebuie efectuate au fost estimate înainte de a fi începute la 120 de milioane de lei. „Din punct de vedere al Primăriei, după o evaluare a lucrărilor de igienizare şi de reparaţii putem spune că este necesară o sumă de 120 de milioane de lei vechi. Dar dacă luăm în calcul şi repararea căilor de acces din stadion suma ajunge la 200 de milioane de lei vechi”, a precizat primarul Cârciumaru, care şi ieri a fost prezent toată ziua pe stadion, asistând şi la antrenamentul de aseară al pandurilor.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: