Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sistem de alimentare cu apă recepționat în decembrie

Vești bune pentru localnicii din comuna gorjeană Bălănești. Problema apei din localitate este ca și rezolvată. Autoritățile locale vor recepționa până la sfârșitul acestui an sistemul realizat pentru mărirea capacității la sursă. În aceste condiții, în perioadele secetoase localnicii nu vor mai rămâne fără apă la robinet.

Valoarea totală a investiției este de 23.000.000 de lei și constă în realizarea a două foraje de adâncime pentru mărirea capacității la sursă.

Investiția este realizată aproape în totalitate. ”Aveam probleme cu alimentarea cu apă în toată comuna Bălănești. Avem 3 foraje, dar erau de suprafață și mereu în perioadele secetoase oamenii rămâneau fără apă la robinet. Toată comuna era afectată, nu doar anumite zone. În acest moment investiția este realizată în proporție de 95% și noi vrem să o recepționăm până la finele anului”, a spus Ovidiu Pungan, primarul din Bălănești.

Investiția a fost realizată prin PNDL2 și lucrările au început în 2014.

Vizualizări: 894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: