Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A primit bani pentru noul cămin cultural

O investiție importantă se va realiza în comuna gorjeană Urdari. Căminul cultural din localitate va fi reabilitat cu bani de la Compania Națională de Investiții. Valoarea totală a proiectului este de 3.300.000 de lei.

Lucrarea a fost scoasă la licitație și în cel mai scurt timp vor începe lucrările. ”Căminul cultural va intra în reabilitare totală. Niciodată nu s-a făcut nimic la el. Acum va fi modernizat în totalitate. O să aibă acoperiș nou, centrală termică, mobilier nou, scaunele vor fi așezate în trepte și va avea și grupuri sanitare. Va avea o capacitate de 150 de locuri”, a precizat Mihai Calotă, primarul din Urdari.

Din anul 2000, în acest cămin cultural funcționa biblioteca și un biblionet care vor fi mutate într-unul din apartamente din blocul primăriei. La această investiție, autoritățile locale vin cu o cofinanțare de 300.000 de lei.

Vizualizări: 914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: