Situația echipei Pandurii a ţinut pe loc Liga 2

Situaţia echipei Pandurii Târgu Jiu, care a apelat la Comisia de recurs pentru a putea juca în Liga 2, a ţinut pe loc echipele din Liga 2. Deşi trebuia să aibă loc săptămâna trecută, tragerea la sorţi a meciurilor pentru a se stabili țintarul noului sezon s-a amânat pentru data de luni, 24 august.

Formatul noului campionat de Liga 2, ediția 2020/2021, unul nemaiîntâlnit până acum, a fost aprobat în ședința din 18 august a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.  

Stabilirea programului noii ediții a Ligii 2 are mari șanse să aibă loc luni, 24 august, de la ora 13:00, la Casa Fotbalului. Echipele își vor afla, astfel, primul meci oficial din noul sezon cu mai puțin de o săptămână înainte de a-l disputa. Cluburile vor fi nevoite apoi să-și pregătească pe repede înainte organizarea pentru meciul de acasă, respectiv deplasarea pentru prima etapă a competiției eșalonului secund ediția 2020/2021.

Motivul întârzierii stabilirii țintarului noului sezon de Liga 2 stabilit să înceapă la 29 august, fără să aibă parte de o amânare de o săptămână, este legată de situația echipei Pandurii Târgu Jiu, care nu era sigură de participarea în campionat. Gorjenii nu au primit certificarea, însă au făcut apel asupra deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF și speră să li se dea un răspuns favorabil și să rămână în eșalonul secund. Gorjenii au depus între timp documente la comisie şi problemele pe care le-au avut s-au rezolvat, FRF anunţând deja componenţa Ligii 3 fără Pandurii.

Campionatul Ligii 2 va începe cu 21 de formații, iar programul va fi hotărât de pe o tabelă Berger de 22, urmând ca o echipă să stea în fiecare etapă.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: