Situație “halucinantă” despre datoriile CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia se confruntă de câteva zile cu un val de știri false care au aceeași temă, o presupusă datorie de 102 milioane de euro la stat, care ar fi fost înregistreată la finalul anului trecut. Știrea circulă pe mai multe site-uri naționale sub titlul „Situație HALUCINANTĂ: Companii de stat, DATOARE LA STAT”.

În realitate, datoriile companiei la finalul anului trecut la bugetul de stat erau ZERO. “CE Oltenia a achitat toate obligatiile fiscale către Bugetul Consolidat al Statului, fapt confirmat prin Certificatul de Atestare Fiscală emis de ANAF în data de 16.01.2018, care arată că societatea figurează cu suma de 0 lei ca și obligații de plată și/sau sume de rambursat la data de 31.12.2017”, arată un comunicat al Complexului Energetic Oltenia, la care sunt atașate și documentele doveditoare.

În aceste conditii, afirmatiile din articolul mentionat sunt cu adevarat halucinante, ținând cont de faptul că situațiile financiare ale CE Oltenia arată clar că societatea nu înregistrează datorii la stat, acestea putând fi consultate pe site-ul companiei, de către orice persoană interesată, mai scrie în comunicatul companiei. (A.A.)


 

Galerie foto



Vizualizări: 3,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: