SNLO a semnat contract cu RAAN pentru un an

Societatea Națională a Lignitului Oltenia (SNLO) a încheiat contracte de furnizare a cărbunelui cu toţi beneficiarii din anul 2011. Ultima societate cu care mai rămăsese să fie încheiat un contract era Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) Drobeta Turnu Severin. Directorul SNLO, Daniel Burlan, a anunțat vineri că și cu această societatea s-a semnat un contract pe o perioadă de un an.

Societatea Națională a Lignitului Oltenia a semnat un contact de 1,8 milioane tone de cărbune cu Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) Drobeta Turnu Severin. Contractul vizează doar anul 2012 iar la această cantitate nu se adaugă și cea livrată în luna februarie, de 150.000 tone. ”S-a semnat pentru o cantitate de un milion 800 de tone fără cantitatea livrată în luna februarie. Contractul este valabil până la sfârşitul anului”, a declarat Daniel Burlan. Acesta a adăugat că RAAN nu mai are datorii către SNLO, cu excepția celor cesionate către Best Recuperare Creanţe. ”Datorii au decât cele care au fost cesionate la Best Recuperare Creanţe”, a adăugat Burlan.

Potrivit directorului general al SNLO, Daniel Burlan, cea mai mare cantitate din cărbunele livrat către RAAN Drobeta Turnu Severin va fi asigurată de cariera Husnicioara din judeţul Mehedinţi. ”Un milion 400 tone din cantitatea contractată va fi asigurată de cariera Husnicioara iar restul din zona Motru”, a precizat Daniel Burlan.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: