Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șoc politic în Gorj. Cine poate pierde mandatul de parlamentar!

Un candidat independent poate răsturna multe din calculele politice făcute până acum. Valeriu Nicolae a candidat independent la București și a fost la doar câteva zeci de voturi de a-și asigura mandatul.

Acesta a făcut opt contestații și a recuperat 29 de voturi. Este la doar 17 voturi de victorie și a mai făcut 28 de noi contestații întrucât are suspiciuni că unele din voturile acordate pentru el nu au fost contabilizate corect. 

„Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestaţii am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din partea celor care m-au votat. Patru dintre ei, oameni pe care îi cunosc personal, nu şi-au regăsit voturile acolo unde au votat. Aşa că am mai depus 28 de contestaţii”, scrie Valeriu Nicolae pe Facebook.

Partidele politice au făcut simulare cum se redistribuie mandatele dacă intră Valeriu Nicolae în parlament. În Gorj, ar pierde mandatul luat la redistribuire liberalul Gheorghe Pecingină, în schimb ar prinde mandat social-democratul Dorin Tașcău.

Pe rezultatul de dinainte de contestații, PSD și PNL au prins în Gorj câte un mandat de senator și două de deputați, iar USR un mandat de deputat. 

Vizualizări: 9,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: