Șocant! Și-a găsit fratele spânzurat în casa părintească

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Târgu Jiu și-a pus căpăt zilelor marți, 11 octombrie. Vasile Andrița a fost găsit spânzurat în casa în care locuia, situată la granița cu Turcinești. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit chiar de sora sa. Bărbatul avea probleme psihice, spun vecinii. A rămas marcat după ce mama a fost găsită fără suflare pe râu, în urmă cu mai mulți ani.

Cumplita veste a șocat întreaga comunitate. Vecinii bărbatului care și-a pus ștreangul de gât spun că nu se așteptau la o asemenea veste. Vasile Andrița locuia singur de mai multă vreme, iar vecinii spun că nu avea nicio sursă de venit, pentru că nu lucra. Aceștia au spus și un posibil motiv pentru care acesta a decis să-și pună capăt zilelor. "Am auzit și eu. Nu știu ce l-o fi îndemnat să facă lucrul ăsta. Mama lui au găsit-o moartă pe apă, tocmai la baraj și de atunci a rămas singur și singurătatea te împinge să faci din astea. Nu lucra, n-avea serviciu, a vândut tot ce a mai rămas de la părinți", a spus Mariana Folcuț, vecină.
Sora sa a fost cea care a găsit trupul neînsuflețind atârnând într-o odaie din casa părintească. Femeia a suferit un șoc când și-a văzut fratele spânzurat. Acum, o lumină aprinsă la intrarea în casă anunță decesul lui Vasile Andrița. Doar câinele mai poate fi zărit prin curte, care parcă a simțit necazul care s-a abătut asupra gospodăriei pe care o păzește.
În acest caz a fost întocmit un dosar penal, iar oamenii legii fac cercetări pentru moarte suspectă. "Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 43 de ani din municipiu despre faptul că l-a găsit decedat într-o cameră a locuinței pe fratele său de 48 de ani din aceeași localitate. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Vizualizări: 1,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: