Soceram anunță o nouă investiție în Gorj

Soceram anunță că pregătește demararea lucrărilor de realizare a unei fabrici de producere BCA, cu capacitate mărită, în județul Gorj. Până atunci este în curs de finalizare obiectivul aflat în construcție în localitatea Cordun, jud. Neamț, cu o capacitate de 450.000 mc/an.

“Fabrica de BCA va intra în probe tehnologice, urmând ca produsul nou realizat să se găsească pe piețele din România, Republica Moldova, cât și Ucraina, la începutul anului următor. Strategia investițională continuă cu dezvoltarea unor noi și moderne capacități într-o altă zonă a țării. Astfel, pe baza conceptului avantaj locație, Soceram pregătește demararea lucrărilor de realizare a unei alte fabrici de producere BCA, cu capacitate mărită, în județul Gorj”, se arată într-un comunicat al companiei. Noua fabrică va fi la Târgu Cărbunești.

Soceram va ajunge la 3 capacități de producere BCA, cu acoperire natională și posibilitate de export. “Noile facilități vor oferi românilor cel mai modern și eficient BCA, realizat cu noi tehnologii și concepte, asigurând durabilitate construcțiilor. Soceram mai deține încă o capacitate de producere blocuri ceramice, cât și o fabrică de producere mortare”, a precizat președintele Consiliului de Administrație, ec. Elena Albu. (A.A.)

Vizualizări: 2,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: