Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şofer beat pe microbuzul şcolar

Deplasarea în siguranţă a elevilor spre şi dinspre unităţile de învăţământ constituie o prioritate pentru poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În acest sens, în această dimineaţă, la orele 07.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, în timp ce acţionau pe  DJ 671B, în comuna Glogova, au oprit pentru control un autovehicul care transporta elevi spre unitatea de învătământ.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind E.B., de 36 ani, din comuna Glogova, judeţul Gorj. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de  0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 630 lei, totodată fiind dispusă măsura complementară a reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

Biroul de presă al IPJ

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: