Şofer beat, reclamat prin 112

Alertaţi de către un participant la trafic prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri au oprit la timp un şofer care prezenta o concentraţie alcoolică ce depăşea limita legală.

În noaptea de 21.12.2011, ora 01:44, Politia municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un participant la trafic, despre faptul că un autoturism se deplasează sinuos pe DN 66, din direcţia Bumbeşti-Jiu - Tg-Jiu, fiind posibil ca persoana care îl conduce să fie sub influenţa băuturilor alcoolice.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Jiu au oprit autoturismul în cauză, la intrarea în municipiu, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

La volan a fost identificat D.V., de 45 ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care prezenta halenă alcoolică. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi au constatat că acesta prezenta o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi au întocmit pe numele său dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o concentraţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: