Șofer urmărit de polițiști în Motru

Un șofer a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, pe o stradă din Motru. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei, de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său.

Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 octombrie a.c., polițiștii motreni s-au sesizat din oficiu, constatând că persoana care a condus autoturismul pe str. Macului din Motru ar fi un bărbat, de 46 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere, anunță IPJ Gorj.

La data de 8 octombrie a.c., au fost continuate cercetările faţă de cel în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioada de 24 ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Urmează, ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare. (A.A.)

Vizualizări: 5,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: