Soluția găsită de bărbatul rămas fără țevi de scurgere în apartament

Bărbatul din Târgu-Cărbunești care a ajuns să se spele la lighean de teamă că își inundă vecinul de la parter a găsit o soluție ca să-și poată face baie civilizat, ca la bloc. Vecinul său a tăiat țevile de scurgere, așa că bărbatul de la etajul unu nu a mai putut folosi apa în baie. Mult timp, omul s-a spălat la lighean și, în ciuda reclamațiilor, proprietarul apartamentului de la parter nu a pățit nimic pentru că a vândut locuința altei persoane.

Nicolae Sandu este brancardier la Târgu-Cărbunești. Câțiva ani, el nu a locuit în oraș, iar când s-a mutat înapoi a avut parte de o surpriză uriașă. Vecinul de la parter l-a reclamat că i-a inundat locuința. După o privire mai atentă, Nicolae Sandu și-a dat seama că acesta tăiase toate țevile din casă așa că toată apa se scurgea direct prin tavan în casa omului.

S-a ajuns în această situație, susține bărbatul, pentru că vecinul său ar fi fost deranjat de design. Bărbatul a făcut mai multe reclamații la Primărie, Inspectoratul de Stat în Construcții și la Poliție, dar degeaba. „M-am trezit cu bătăi puternice în ușă pe motiv că-l inund. Am fost să văd despre ce e vorba și am constatat că țevile din baie sunt tăiate. I-am explicat că nu era normal să le taie. Și normal că, dacă țevile sunt retezate, l-am inundat. Eu m-am adresat și Poliției”, a povestit Nicolae Sandu.

Până la urmă, omul a găsit singur o soluție. A făcut o nouă scurgere ca să se poată spăla în baie. Cu vecinul său nu a reușit să se înțeleagă mai ales că, în urmă cu puțin timp, acesta și-a vândut apartamentul. „Domnul respectiv nu a fost mulțumit inițial. Înțeleg că lucrurile s-au rezolvat. Dumnealui și-a făcut o cale de evacuare a apei prin apartamentul său, iar vecinul de jos, între timp, a și vândut apartamentul și spune că nu mai are niciun fel de problemă. Nu mai există această problemă, dar oricând pot să apară astfel de lucruri în altă parte și este bine ca atunci când locuim la bloc să ne înțelegem unii cu alții măcar în scara blocului. Acolo sunt doar patru apartamente într-o scară de bloc”, a spus primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău.

Vizualizări: 3,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: