Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şomaj tehnic prelungit la Săcelu

La Baza de Tratament Săcelu mai prestează activitate în prezent doar 9 persoane, mare majoritate fiind paznici. Directorul staţiunii, Ştefan Cherciu, spune că are informaţii conform cărora celor 12 salariaţi trimişi acasă la finele anului li se va prelungi perioada de şomaj tehnic. Cherciu a spus că oricum nu ar avea ce activitate să presteze în următoarea perioadă asta pentru că atât hotelul bazei cât şi cantina sunt închise. „E posibil să revină în mai personalul care se află în şomaj tehnic din câte am înţeles din discuţii. Deocamdată nu au primit nimic oficial de la administraţia complexului. Probabil vom primi în ultimele zile ale lunii, aşa se procedează de regulă. Dacă nu sunt cursanţi, nici nu văd la ce am putea să începem. Dacă vin cursanţii da, dacă nu, nu îşi are niciun rost. Hotelul este oprit pe perioada iernii, că nu avem cazaţi”, a spus directorul Ştefan Cherciu.         

În urmă cu circa două săptămâni administraţia CE Oltenia a prelungit mandatul directorului bazei, Ştefan Cherciu. „Mi-a fost prelungit contractul de mandat, acum vreo două săptămâni, pentru că expira la împlinirea unui an”, a mai spus directorul.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: