Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sorin Scarlat este noul director al CNAIR

Sorin Scarlat este noul director al Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în locul lui Narcis Neaga. Acesta a lucrat în trecut pentru așa-numiții regi ai asfaltului, adică pentru firme mari precum Romstrade, Euroconstruct și UMB Spedition.

Sorin Scarlat este absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri. De asemenea, doctorand în instalații și inginerie civilă. Acesta este fost director general adjunct al Direcției Generale Dezvoltare Infrastructură Rutieră.

Fostul director Narcis Neaga a fost nevoit să demisioneze de la șefia CNAIR, după ce premierul Dăncilă a avut reproșuri legate de stadiul unor lucrări, dar și de faptul că a fost dezinformat.

Vizualizări: 1,215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: