Soţia lui Răuţ, dezamăgită de Morega. Vezi de ce!

Ion Răuţ, directorul Direcţiei de Securitate din cadrul CE Oltenia, omul de încredere al lui Laurenţiu Ciurel, a vorbit într-un interviu dat unui post local de televiziune despre relaţia sa cu Dan Ilie Morega. Răuţ a fost atacat în repetate rânduri de Morega, din cauza măsurilor luate împotriva salariaţilor pe vremea când era director de resurse umane. Atacurile acestuia au dezamăgit-o cel mai tare pe soţia sa, a declarat Ion Răuţ, adăugând că Morega era cât pe ce să-i fie naş de cununie. El a mai spus că pe vremuri Morega i-a propus funcţia de director general la Turceni şi că numele institutului pe care îl conduce l-a ales împreună cu el.

Ion Răuţ şi Dan Ilie Morega au avut o relaţie apropiată până ce Răuţ a ajuns mâna dreaptă a lui Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia. De fapt, şi pe Răuţ şi pe Ciurel i-a promovat Dan Ilie Morega în vremea în care era preşedinte la PNL Gorj. Morega l-ar fi vrut pe Răuţ director general la Turceni. La Rovinari l-a pus pe Laurenţiu Ciurel. „La un moment dat a fost o discuţie cu domnul Morega, care era preşedinte, şi domnul Morega nu m-a chemat pentru funcţia de resurse umane, ci pentru funcţia de director general la Turceni. Este o dezvăluire dacă vreţi“, a declarat Răuţ la TV Sud. Acesta i-ar fi răspuns că activităţile din trecut, adică legăturile cu Securitatea, nu i-ar recomanda pentru funcţii de prim plan. „Atitudinea mea a fost, şi chiar şi pentru dânsul a fost un sfat şi e valabil şi acum şi pentru dânsul şi pentru mine, noi am avut nişte activităţi în trecut care nu ne-ar mai recomanda pentru prim plan. Am putea să fim nişte foarte buni vâslaşi la o barcă la care altcineva să fie cârmaciul. Prea-şi doreşte cârmaci“, a continuat acesta.

Răuţ a declarat că atacurile lui Morega la adresa sa au deranjat-o mai mult pe soţia sa, Ioana, decât pe el. „Mai dezamăgită este soţia mea, care spune: mi l-am dorit mai aproape, vreau să vă spun că înainte de căsătorie s-a tatonat formula ca dânsul să fie naşul nostru. Am evitat pentru că am zis că se vor face conexiuni. Eu zic că are un suflet deosebit, dar o gură...“, a mai declarat Răuţ.

Directorul din CE Oltenia a mai spus că numele institutului în numele căruia vorbeşte Morega este ales împreună cu el. Ba mai mult, Morega i-a propus o colaborare, dar a refuzat-o de teama unor interpretări.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: