Soția unui funcționar din primărie, infectată cu noul coronavirus

Familia unui funcționar din Primăria Motru a fost izolată la domiciliu, după ce soția a fost diagnosticată cu Covid-19. Femeia lucrează la un magazin de materiale de construcții. Aceasta a fost testată, urmând să fie testată și familia.

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a spus că toți colegii așteaptă rezultatul. "Nu-i sperie chiar așa de tare virusul, pentru că vedem că toate persoanele internate sunt bine", a spus Jianu, precizând că mai mare este teama de izolare timp de două săptămâni.

Jianu a precizat că el nu a avut contact direct cu acest angajat, care oricum era de ceva vreme în concediu, deoarece salariații au lucrat prin rotație în această perioadă.

Jianu a precizat la Radio Infinit că în spital mai sunt cinci persoane care așteaptă rezultatul. "În ultima perioadă a scăzut și numărul internărilor, și numărul confirmărilor", a spus Jianu, precizând că mai sunt doar 30 de izolați la domiciliu, față de 340 acum zece zile.

În județul Gorj au fost diagnosticate patru cazuri noi în 24 de ore, în timp ce la nivel național numărul a crescut din nou, ajungând la 392 de cazuri diagnosticate în 24 de ore.

Vizualizări: 3,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: