Piață reabilitată cu bani de la bugetul local

Vești bune pentru agricultorii care-și vând produsele în piața din Târgu-Cărbunești. Aceștia nu mai sunt nevoiți să stea în ploaie să-și vândă produsele, pentru că autoritățile locale au alocat bani de la bugetul local pentru schimbarea acoperișului.

Reabilitarea pieții agro-alimentare a costat aproximativ 40.000 de lei, acum fiind condiții pentru agricultorii care vin aici cu produsele. ”Am acoperit-o și urmează să turnăm beton pe jos. Vin aici la piață toți producătorii de pe Valea Gilortului cu diferite produse și tot din această zonă sunt și majoritatea cumpărătorilor. E nod feroviar și rutier la Cărbunești, iar oamenilor le este mai aproape să vină aici, decât să se mai ducă până la Târgu-Jiu. Nu își mai puteau vinde produsele în acele condiții, pentru că acoperișul era distrus, îi ploua sau îi bătea soarele. Am recondiționat și mesele”, a precizat Dănuț Birău, primarul din Târgu-Cărbunești.

Autoritățile locale din Târgu-Cărbunești au reabilitat în 2019 și piața industrială și acum doi ani au reabilitat piața second-hand cu ajutorul unor fonduri norvegiene.

Galerie foto


Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: