Soțul directoarei de la teatru se face patron de presă

Soțul directoarei Mariana Ghițulescu, de la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, Giorgi Costel Dumitrașcu, și-a făcut post de televiziune online. 

Societatea Megafone Media SRL, care deține postul de televiziune, este înregistrată pe numele lui Giorgi Costel Dumitrașcu și este legată de alte două firme: Giorgimedia SRL și Quick Import Export SRL. Megafon Media a fost înființată la scurt timp după ce Mariana Ghițulescu a preluat conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, în martie 2023, potrivit Impact TV.

 Dumitrașcu este redactor șef.

Pe acest canal de Facebook se găsesc multe filmări și postări de promovare a activității Marianei Ghițulescu.

În urmă cu puțin timp, Ghițulescu se apăra de articolele din presă care subliniau problemele de management de la teatru, susținând că în Gorj nu există jurnaliști.

De la instalarea în funcţie a managerului Mariana Ghiţulescu, 30% din personalul teatrului a părăsit instituţia. Unii prin demisie, ceilalţi prin neprelungirea contractului de muncă.

Directoarea a fost acuzată în repetate rânduri de abuz, iar angajaţii teatrului au realizat o petiţie împotriva acesteia, petiţie care se află la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Printre cei care au părăsit instituția de cultură se numără actorii: Radu Botar, Ana Negrescu, Iulian Marinescu, Mihai Rădulea, Vlad Rădulea, Adelina Puzdrea și Marian Negrescu, întemeietorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: