Şova minte ca să-l acopere pe Ponta. Dovada minciunii!

Dan Şova a minţit ieri la Antena 3 că Victor Ponta nu a fost niciodată partener la fosta sa casă de avocatură, cea cu care a căpuşat în perioada 2007-2008 complexurile energetice Turceni şi Rovinari. Şova, care este şi şeful de campanie prezidenţială al lui Victor Ponta, a fost pus sub urmărire penală pentru complicitate la abuz în serviciu, alături de directorii din acea vreme Laurenţiu Ciurel şi Dumitru Cristea, acuzaţi de abuz.

Presa a făcut legătura cu faptul că Şova a luat milioanele de euro de la complexuri imediat după de Ponta, care era deputat de Gorj, a devenit senior partner la casa sa de avocatură, perioadă în care actualul premier câştiga sute de mii euro pe an din avocatură. Dovada în acest sens este chiar în declaraţiile de avere şi de interese ale lui Ponta, unde sunt trecute şi câştigurile, şi calitatea de senior partner de care acum Şova se face că nu îşi aduce aminte.

Iată minciuna lui Şova de la Antena 3. "Eu pe dna Macovei am mai dat-o în judecată o dată și am mai câștigat un proces la Înalta Curte de Casație, pentru aceleași afirmații. (...) Pentru afirmațiile de astăzi, mai ales că afirmația că Ponta ar fi fost vreodată partener în fosta mea societate de avocatură, care este o afirmație complet falsă - n-a fost în viața lui asociat la mine sau partener, niciodată - pentru aceste afirmații o voi da din nou în judecată în civil sau, probabil, direct în penal", a declarat Dan Șova, în ediția de miercuri a emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3.

În replică, Monica Macovei a postat pe pagina sa de socializare una din declaraţiile de interese ale lui Ponta, din care rezultă că în 2007, când au fost semnate contractele complexurilor cu Casa Şova, actualul premier era asociat.

declaratie_ponta_sova

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: