Spectacol caritabil pentru doi tineri din Turceni care suferă de leucemie

Concert caritabil pentru o fetiță și un tânăr din Turceni. Preotul din Strâmba-Jiu face demersuri, în aceste zile, să organizeze un spectacol pentru o fetiță de opt ani și un tânăr în vârstă de 29 de ani care suferă de leucemie. Poveștile lor sunt emoționante. Cei care vor să dea o mână de ajutor pot merge, pe 15 martie, la spectacolul caritabil ce va avea loc în sala de sport din orașul Turceni. Prețul unui bilet va fi de 15 lei.

Adi are 29 de ani și a mai învins o dată leucemia. Boala a recidivat acum. Localnicii îl cunosc. Este unul dintre cei mai activi tineri din zonă și mereu pus pe fapte bune. Acum a venit rândul lui să primească ajutorul celor din jur.

Povestea sa a fost făcută publică de o tânără care îi este aproape și care a cerut ajutorul pentru Adrian: „Adi, un inger al copiilor sărmani si nu numai! Așa îl poți caracteriza în câteva cuvinte pe acest suflet minunat! Cine îl cunoaște, deja știe ca Adi s-a confruntat acum câțiva ani cu o boală nemiloasă (leucemie) din care a iesit învingător. Deși avea propriile probleme, a ales să ajute toti copilașii sărmani și bătrânii neputincioși așa cum a știut el mai bine și mereu a dorit să rămână anonim. Din păcate, Adi se afla acum în aceeași situatie ca în anii precedenți, boala s-a întors însă acesta este cel mai puternic om din câți există”.

Pe 15 martie, la Turceni, mai mulți interpreți de muzică populară vor susține un spectacol pentru Adi, dar și pentru Cristina, o fetiță de doar opt ani, care suferă de aceeași boală. „Pe 15 martie va avea loc un spectacol caritabil atât pentru el, cât și pentru o altă fetiță bolnavă de leucemie în vârstă de numai 8 anișori în Strâmba-Jiu la orele 13.00, la sala sportivă, spectacol ce îl are ca organizator principal pe părintele Făiniși Antonie. Ultimele detalii deja se pun la punct, avem confirmarea multor artiști de renume ce vă vor încânta si vor lupta alături de noi pentru cei doi ingeri, Adi si Cristina. Vă rog să fiți prezenți în număr record la spectacol. În curând, părintele va intra în posesia biletelor pentru intrarea in spectacol (pret bilet 15 lei) si il veti putea contacta pentru a le putea achizitiona. Totodata vor fi plasate urne atat in ziua spectacolului, cat si vom incerca plasarea lor in diferite spatii comerciale”, a mai povestit tânăra pe internet.

Preotul Antonie Făiniși, din Strâmba-Jiu, este cunoscut în zonă pentru faptele bune pe care le face și pentru multele activități caritabile pe care le-a organizat până acum. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 5,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: