Spectacol de muzică poluară la Polovragi

Gorjenii vor avea parte şi anul acesta de un târg de pomină cu ocazia zilei de Sfântul Ilie. Se anunţă un spectacol folcloric de zile mari cu participarea unui renumite formaţii populare din judeţul Vaslui. Cei prezenţi la Polovragi vor avea şi anul acesta ocazia să vadă o paradă a costumelor populare tradiţionale. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj fac însă avertizări serioase.

Locuitorii comunei Polovragi şi nu numai vor avea parte miercuri de o zi de sărbătoare specială. Ca în fiecare an, primăria organizează de Sf. Ilie un spectacol folcloric pe cinste cu participarea a 13 ansambluri populare profesioniste. Este vorba de opt formaţii din Gorj, una din Argeş, trei din Sibiu, una din Vâlcea. Organizatorii au pregătit şi o surpriză. ”Pentru prima dată participă la acest festival o formaţie de muzică populară din Vaslui. Este vorba de formaţia Răzeşii, din comuna Pogoreşti”, a declarat Ion Cepoi, directorul Centrului Judeţean de Cultură. Festivalul va debuta miercuri la ora 11.00 cu parada portului, dansului şi cântecului popular păstoresc ce va continua pe estrada în aer liber din localitate.

AVERTIZĂRI

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj va sta cu ochii în permanenţă pe cei 50 de comercianţi ce şi-au anunţat prezenţa la târg. ”Având în vedere că numărul celor cu alimentaţie publică este foarte mare şi căldura este o problemă, clienţii trebuie să fie atenţi la ce mănâncă”, a declarat Ion Iliuţă, directorul DSVSA Gorj.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: