Spitalul din Târgu Jiu, fără locuri la ATI Covid. Și mai mulți suspecți!

Tot mai mulți pacienți infectați cu noul coronavirus au fost internați în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Situația este tot mai gravă pe zi ce trece în privința paturilor în secțiile de Terapie Intensivă. Sunt toate ocupate de câteva zile.

În prezent, în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, sunt internați 65 de pacienți confirmați cu Sars-Cov2. Tot aici, 10 bolnavi sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă.

În clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu, erau joi patru pacienți care au simptome specifice coronavirusului și au fost izolați. Au fost testați și urmează să primească rezultatul analizelor. Pacienți suspecți de Covid 19 sunt și la Spitalul 700. Mai exact, 12 persoane erau internate în zona tampon și încă 5 în Terapie Intensivă. Și, în acest caz, sunt așteptate rezultatele testelor.

Într-o singură zi, în cadrul laboratorului de genetică moleculară din cadrul spitalului au fost făcute 128 de teste. 50 dintre acestea au avut rezultate pozitive, după cum se arată într-un comunicat de presă transmis de Spitalul Județean.

Joi, Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat 47 de noi îmbolnăviri, numărul total de cazuri ajungând la aproape 1.000. Vineri au fost alte câteva zeci și a fost depășit pragul de o mie de îmbolnăviri de la începutul pandemiei.

Vizualizări: 2,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: