Spitalul Județean face noi angajări. Posturi pentru care nu solicită vechime!

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs noi posturi. Unitatea medicală caută să angajeze personal pentru ocuparea a numeroase funcții contractuale. Este vorba de posturi pentru care pot aplica gorjenii care au absolvit școala generală, iar la multe dintre acestea organizatorul selecției nu solicită vechime în domeniu.

Cele mai multe posturi scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență sunt de spălătoreasă, respectiv 7 posturi, la Compartimentul Spălătorie. Candidatele la trebuie să fie absolvente de școala generală, iar vechimea nu reprezintă o condiție pentru participarea la selecție. Proba scrisă, care va consta într-un test grilă, va avea loc în 13 mai, iar interviul în 16 mai.

Unitatea mai caută să recruteze personal pentru ocuparea a 2 posturi de muncitor necalificat pentru Blocul Alimentar. În acest caz, condițiile de înscriere la concurs sunt la fel ca cele pentru posturile de spălătoreasă. Participanții la selecție vor susține testul grilă în data de 20 mai, iar interviul în 23 mai.

Spitalul Judeţean de Urgenţă organizează concurs de recrutare și pentru ocuparea unei funcții de muncitor necalificat la Biroul Administrativ. Condiițiile de studii sunt aceleași ca și la celelalte. Candidații vor susține testul grilă în 22 mai, iar interviul în 27 mai.

Unitatea mai caută să angajeze și doi electricieni pentru Formația de întreținere și reparații clădiri și instalații. Candidații trebuie să aibă act de studii în meseria de electrician și 9 ani vechime în meserie. Proba scrisă a fost programată pentru 14 mai, iar interviul îl vor susține în 17 mai.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a scos la concurs și un post de bucătar la Blocul Alimentar. Pentru acest post, candidații trebuie să aibă act de studii în meseria de bucătar, dar și 3 ani vechime în domeniu. Candidații la postul de bucătar vor susține proba scrisă în 21 mai, iar interviul în 24 mai.

Unitatea medicală organizează selecție și pentru un post de lenjereasă la Biroul Administrativ. Candidatele trebuie să prezinte un act doveditor de absolvire a studiilor generale și de absolvire a unui curs de croitorie, dar nu au nevoie de vechime în specialitate pentru a se înscrie la concurs. În această situație, concursul va începe în 28 mai, cu proba scrisă, iar interviul va avea loc în 31 mai.

Pentru toate posturile pentru care unitatea medicală organizează concurs, data limită de depunere a candidaturilor este 2 mai.

Vizualizări: 6,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: