Târgu Jiu: Concurs pentru posturi de medic

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de medic specialist. Este vorba de un post de medic specialist confirmat în specialitatea chirurgie vasculară, pentru Secția Chirurgie Generală II, și de un post de medic specialist confirmat în specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie la secția cu același nume.

Medicii interesați pot depune dosarele de înscriere la Serviciul RUNOS al unității spitalicești, de la Spitalul 700. Termenul de înscriere este de 15 zile calendaristice de la publicarea anunțului în revista Viața Medicală. Concursul ar urma să aibă loc în decursul următoarelor 3 luni. Candidații vor plăti o taxă de înscriere de 150 de lei.

Cel mai mare spital din Gorj a organizat luni, 15 aprilie, selecție de oferte pentru atribuirea contractului de prestări servicii medicale de specialitate în neurochirurgie, pentru Secția de Chirurgie Generală I. Este vorba de servicii care să fie prestate la cerere, mai exact la solicitarea prealabilă a medicului șef de pe secția Chirurgie Generală I sau a medicului coordonator al Blocului Operator. Conducerea spitalului are de gând să angajeze un specialist în neurochirurgie. ”Durata contractului va fi până la data de 31.21.2019, cu posibilitatea de prelungire în funcție de necesități, conform prevederilor legale, dar și cu clauză de reziliere în momentul în care postul va fi ocupat prin concurs”, se arată în anunțul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Ofertanții au trebuit să prezinte o ofertă de preț raportată la ora prestată.

Vizualizări: 1,968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: