Sistem de canalizare început în 2014, blocat de o firmă în faliment

Tot mai multe localități din Gorj nu pot finaliza proiectele începute din cauza firmelor care intră în faliment. În această situație sunt și autoritățile locale din Bălănești, care în această perioadă trebuia să finalizeze sistemul de canalizare. Acest lucru nu va fi posibil din cauza firmei care nu a mai lucrat de 2 ani.

Valoarea totală a investiției este de 5.400.000 de lei. Lucrările la sistemul de canalizare au început în 2014 și sunt realizate în proporție de 85%, numai că, de doi ani, nu s-a mai făcut nimic.

”Firma care făcea lucrarea a intrat în insolvență, iar acum 2 luni și-a declarat falimentul. De doi ani nu au mai lucrat la sistemul de canalizare din satul Bălănești și parțial din satele Voiteștii din Vale, Voiteștii din Deal și Glodeni. Este vorba de 12 kilometri de canalizare. Investiția trebuia terminată până la finele acestui an”, a precizat primarul Ovidiu Pungan.

În loc să facă recepția lucrării, autoritățile din Bălănești trebuie să găsească acum o firmă care să finalizeze proiectul. ”Lucrarea este făcută în proporție de 85%. Este singurul sistem de canalizare din comuna Bălănești și din păcate nu este funcționabil și nu se știe când se va întâmpla acest lucru. Trebuie să facem un studiu, o evaluare și să scoatem din nou la licitație ce a mai rămas de făcut”, a mai spus Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 1,770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: