Stadionul din Cărbuneşti a primit tribunele de la Pandurii

Stadionul „Cristinel Răducan” din Târgu Cărbuneşti şi-a exttins recent capacitatea cu două corpuri de tribună de la stadionul din Târgu Jiu. Tribunele ridicate de clubul Pandurii la stadionul din Târgu Jiu au fost demontate la demolarea stadionului vechi şi cedate echipelor din judeţ.

Gilortul Târgu Cărbuneşti va beneficia de tribune mai mari la stadionul propriu, după ce primăria locală a decis modernizarea acestuia şi extinderea capacităţii tribunelor.

În vederea startului sezonului 2020-2021 au fost executate o serie de lucrări la vestiare şi tribune, cu sprijinul Primăriei Târgu Cărbuneşti. Pentru tribune s-a apelat la Primăria Târgu Jiu care a depozitat în zona CET vechile tribune cu care clubul Pandurii Târgu Jiu a supraînălţat vechile tribune ale stadionului Municipal după promovarea în Liga 1 a echipei.

Odată cu demolarea acestora, corpurile de tribune cu aproximativ 200 de scaune au fost scoase din stadion fără a fi demontate scaunele, acum acestea fiind utile echipelor din judeţ. Cei de la Gilortul au fost beneficiarii a două astfel de corpuri de tribună cu 203 scaune fiecare. „Au fost aduse și montate la tribuna a II-a de pe stadionul „Cristinel Răducan” două module cu 203 scaune care provin de la fostul Stadion Municipal din Târgu Jiu. Astfel, arena pe care dispută meciurile de acasă echipa noastră a ajuns la 400 de locuri pe scaune și alte 400 de locuri pe bănci”, au precizat cei de la Gilortul care au prezentat fotografii cu noua tribună pe pagina oficială.

Acum stadionul din Cărbuneşti poate găzdui pe scaune 800 de spectatori.

Galerie foto




Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: