Stadionul din Petroşani devine târg de haine vechi. Cel din Târgu Jiu?

Autorităţile din Petroşani au în plan să mute în incinta stadionului din localitate târgul de haine vechi care de ani buni este organizat la intrarea în complexul sportiv, pe marginea drumului naţional 66 ce traversează oraşul. Locatarii din zonă s-au plâns de imaginea dezolantă a vânzătorilor de haine la mâna a doua, dar şi de mizeria care rămâne în urma acestora după ce târgul se încheie.

În plus, autorităţile şi-au dat seama că dacă îi mută pe vânzătorii de haine în incinta stadionului pe care joacă echipa lui Nicolae Sarcină, fiecare comerciant în parte poate fi taxat mult mai uşor. O taxă de intrare ar urma să fie percepută şi de la cei care vin să cumpere sau doar să viziteze târgul. Până acum banii nu puteau fi percepuţi pentru că totul se desfăşura într-un spaţiu liber şi neamenajat.

Soluţia de la Petroşani poate fi viabilă şi pentru noul stadion de la Târgu Jiu, care dispune de spaţii comerciale moderne. În lipsa unei echipe care să evolueze pe gazonul care se prezintă impecabil, stadionul riscă să rămână o investiţie „moartă” şi o piatră de moară la gâtul autorităţilor care vor trebui să finanţeze existenţa acestuia.

Deocamdată nimeni nu avansează nici un termen cu privire la posibila dată de inaugurare a investiţiei de 22 de milioane de euro, cu atât mai mult cu cât, deşi suntem în mijlocul verii, nici muncitorii nu mai sunt prezenţi pe şantier pentru a finaliza lucrările pe care le mai au de executat.

Vizualizări: 5,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: