Stadionul municipal, gata la o dată incertă

Șefii Clubului Pandurii așteaptă cu interes finalizarea lucrărilor de construire a noului stadion municipal, mai ales că absența suporterilor la meciurile echipei are efecte în toate planurile. Narcis Răducan a menționat joi chiar că echipa ar fi putut să fie câștigătoarea campionatului trecut dacă ar fi avut miile de suporteri alături de ea, așa cum se întâmpla înainte de a începe lucrările de modernizare a stadionului.

Pandurii trebuie să răzbească însă în campionat și fără bani, și fără suporteri, chiar dacă aceștia cumpără abonamente doar pentru a ajuta financiar clubul. Președintele spune că actuala generație este una de sacrificiu și speră ca inaugurarea noii arene să se facă în maxim un an de acum încolo.
„Există promisiuni ca cei care execută lucrările să termine un pic mai repede pentru că pentru noi orice săptămână contează. Imaginați-vă un meci cu 10.000, cu 12.000 sau 8.000 de suporteri în meciuri de play-off. Eu sunt convins că dacă am fi avut 12.000 de suporteri anul trecut eram mai greu de bătut și puteam câștiga chiar campionatul. Acest stadion nu se face neapărat pentru această generație. Suntem o generație de sacrificiu din acest punct de vedere, dar cred că va merita acest sacrificiu pentru că va beneficia toată comunitatea din Gorj și va fi un punct de atracție pentru turiști”, declară Răducan.
În mod normal la orice inaugurare sunt aduse echipe de renume pentru ca suporterii să se bucure din plin de acel moment. În timp ce la Craiova lucrările sunt destul de avansate și echipa își caută un adversar pe măsură pentru meciul de inaugurare, la Târgu Jiu antrenorul Petre Grigoraș spune că e prea devreme pentru a ne face astfel de planuri și, evident, are dreptate. „Noi sperăm să jucăm când va fi stadionul gata și va fi semnătura că e OK să ne primească. Am înțeles că e vorba de luna aprilie, că o fi mai sau începutul campionatului viitor, trebuie să sperăm că această construcție se va termina. Va fi un stadion foarte frumos și Târgu Jiul va avea și la anul o echipă foarte frumoasă ca să evolueze pe acest stadion”, afirmă Grigoraș.

Galerie foto


Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: