Narcis Răducan împlinește 42 de ani!

Ziua de vineri e una extrem de importantă pentru președintele Pandurilor, atât prin prisma mizei pe care o reprezintă meciul pe care echipa îl dispută cu Viitorul lui Gică Hagi, cât și pentru că Narcis Răducan împlinește 42 de ani. Aniversarea nu îl găsește pe președinte în cel mai fericit moment al vieții sale, date fiind problemele financiare pe care clubul le traversează.

Sărbătoritul a recunoscut că are emoții pentru finalul acestei luni, când clubul trebuie să transmită la nivel central situația financiară, datoriile acumulate putând duce la o depunctare a echipei în clasament. Răducan speră ca până atunci lucrurile să se mai rezolve, dar clubul va traversa în continuare o perioadă grea, ceea ce îl și determină să nu organizeze o petrecere, așa cum a făcut, recent, Laurențiu Reghecampf.

„Să câștigăm, m-aș bucura să câștigăm cele 3 puncte, dar nu vreau să pun presiune în plus pe prietenii mei antrenori și jucători. Va fi ceva discret, suntem angrenați în acest meci, nu ne gândim la alte activități. Avem timp să servim masa în împreună. Indiferent de rezultat ne vom bucura în liniște. Important e ca echipa să rămână în această pătură selectă a echipelor ce se bat la cupele europene. Îmi face mare plăcere când văd că suntem flancați de Steaua, Dinamo și alte echipe mari din campionat și sper să rămânem la fel până la vară”, a spus ieri Răducan.

Antrenorul Petre Grigoraș recunoaște că își dorește o victorie în meciul de vineri seară nu doar pentru a răzbuna înfrângerea de la Iași din etapa trecută, ci și pentru a-i oferi o bucurie președintelui Răducan. „Doresc, în primul rând, să îi spun „La mulți ani”, să fie sănătos și el și familia, să aibă parte de satisfacții din partea echipei și, bineînțeles, dacă vom câștiga va fi și pentru dânsul. Ne dorim să câștigăm nu doar pentru președinte, ci pentru toată comunitatea. Îi înmânăm această victorie, fiind o zi specială, dar mai întâi trebuie să o obținem”, a spus Grigoraș.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: