Stanca nu era în cărţi la meciul cu Internaţional

Criticat de antrenori şi apostrofat de spectatori la ultimul meci, portarul titular la Pandurii în primele patru etape crede că a pierdut postul de titular. Răzvan Stanca e foarte supărat şi afectat de faptul că a aflat după meci că nu el trebuia să apere la jocul cu Internaţional şi nu înţelege de ce nu i s-a spus acest lucru înaintea partidei şi nu a fost scos din primul unsprezece. Pentru că se crede persecutat şi pentru că suporterii îl înjură mereu, Stanca spune că va avea o discuţie cu preşedintele clubului.
Reporter: Ce crezi, va fi un meci greu pentru Pandurii la Piatra Neamţ?
Răzvan Stanca: Nu ştiu eu, întrebaţi-i pe cei care mai joacă, eu nu o să mai joc. M-au lăsat oamenii pe bară. Sunt sigur 100%. Am auzit că nu trebuia să apăr cu Piteştiul. E clar că nu mai apăr. Eu mă antrenez şi-mi văd de treaba mea. Se pare că cineva are ceva cu mine, nu vreau să spun acum. O să am o discuţie cu domnul preşedinte şi apoi o să văd. 
Rep.: Totuşi vei fi în lot la acest meci....
R.S.: Mergem la Ceahlăul să jucăm, nu mai e cu Pinalti sau Kosovo acolo. Avem şanse 50-50 % să câştigăm. Mergem la victorie, trebuie să ne recuperăm punctele pierdute acasă. Anul trecut am pierdut de două ori acasă, acum deja în patru etape am pierdut o dată. Aici se câştigă greu, toată lumea s-a convins. 
Rep.: Te consideri vinovat pentru golurile primite la meciul cu Internaţional?
R.S.: Mă consider vinovat doar la primul gol, am fost prea relaxat, am zis că-l ghicesc, dar nu a fost de ajuns. Nu ştiu ce a fost, cred că a lovit-o şi el prost şi am luat gol. 
Rep.: Dar de ce ai apărat dacă ai auzit că nu mai trebuia să joci la meciul cu Internaţional?
R.S.: Am jucat pentru că cineva a avut încredere în mine. Dacă mi s-a spus că nu trebuia să apăr cu Piteşti, înseamnă că am greşit la Craiova. Am auzit că eu am greşit la Craiova, că eu am îngropat echipa, că golurile sunt ale mele. De parcă numai eu joc. 
Rep.: Ce speri să obţii de la discuţia cu preşedintele Condescu?
R.S.: Sper să vorbesc cu preşedintele şi să ajung la lucruri favorabile pentru mine şi club. Nu ştiu dacă vreau să plec, dacă lumea mă înjură că nu am apărat penalti. Am scos penalti cu Galaţi, la Otopeni, dar se uită foarte repede. Şi spectatorii şi cei din tribună. Până nu am probe palpabile, ce să spun. Cei din tribuna a II-a mă înjură şi pe mine şi pe alţii, cei din galerie nu mă bazez pe ei. Indiferent cum joc mă înjură, ignori o dată şi de două ori. Când te înjură de mama nu ai cum să nu auzi. Nu regret că am venit la Pandurii. Nu mă afectează atât de mult cei din tribună dar mă deranjează ce zic cei din conducerea tehnică şi administrativă. Nu mă antrenează cei din tribună. 
Rep.: ce crezi că s-a întîmplat cu echipa în aceste ultime două etape?
R.S.: Din poartă ce am văzut cred că a apărut o uşoară relaxare, nu mai suntem cei din campionatul trecut. Nu mai avem ambiţie, nu ştiu ce să spun. Nu cred că e vorba de bani, întrebaţi-i pe ei. atâta timp cât sunt rezultate negative e normal să fim supăraţi. La bine toţi sunt cu tine.  



Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: