Stanca: Sperăm să facem treabă bună cu Iordănescu

Portarul Răzvan Stanca speră că la anul ghinionul va părăsi Pandurii. Acesta a comentat ultimele schimbări de la Pandurii, după un tur ruşinos pentru gorjeni. Pandurii Târgu Jiu a terminat pe locul 12. Edi Iordănescu a preluat echipa de la Petre Grigoraș, iar jucătorii așteaptă ca tehnicianul să aducă un suflu nou la echipă. "Dacă aşa a considerat conducerea administrativă, nu ne putem supăra că l-a schimbat pe domnul Grigoraş. Într-adevăr, Edi e un antrenor tânăr, are tot viitorul în faţă şi sper sa facem cu el treabă bună în retur. Eu unul îmi doresc să urcăm în clasament, locul Pandurilor nu este 12", a spus Răzvan Stanca la Dolce Sport.

Fotbaliştii i-au rămas devotați lui Petre Grigoraș. Goalkeeperul este convins că echipei i-a lipsit șansa în prima parte a campionatului.  "Din păcate pentru el şi pentru noi, n-am avut mai mult noroc. S-a văzut în toate meciurile pe care nu le-am câştigat că am avut foarte mult ghinion. Dacă aveam mai mult noroc eram pe locul 5 cel puţin", a mai spus Stanca la Dolce Sport.

Odată cu Iordănescu a revenit la Pandurii Eugen Pîrvulescu, în calitate de preşedinte. „Petre Grigoraș este persoana care a dorit ca eu să plec de la Târgu Jiu în vară și nu vreau să comentez nimic de el", a spus Eugen Pârvulescu pentru Dolce Sport. (A.A.)

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: