Stângă: „Am făcut o primă repriză mizerabilă”

Mijlocaşul Florin Stângă a ajuns la patru goluri marcate după cel reuşit în meciul cu Poli Iaşi, fiind al treilea jucător cu acelaşi număr de goluri după Piţurcă şi Tilincă. Clasamentul este realizat doar pentru jocurile din campionat, cumulând şi golurile din cupă golgheterii echipei fiind Raskovic şi Piţurcă cu cinci reuşite în total. Stângă a marcat în meciul cu Poli Iaşi cel de-al patruea gol al său dar şi unul dintre cele mai importante, fiind posibil să fi adus un punct destul de important pentru îndeplinirea obiectivului. 
Marcatorul golului Pandurilor în meciul cu Poli Iaşi, şi-a reproşat faptul că nu a putut motiva mai bine echipa la acest meci, jucătorii fiind destul de afectaţi şi psihic dar şi fizic după programul destul de încărcat din ultimele săptămâni. În numele său şi al echipei, după meciul cu Poli Iaşi, Florin Stângă a cerut scuze suporterilor prezenţi la meci pentru jocul slab din prima repriză punând relaxarea jucătorilor pe seama faptului că echipa e salvată de la retrogradare. Pandurii au început jocul mult prea slab iar căpitanul a recunoscut cu fair-play că Pandurii n-au jucat mai nimic în prima parte a jocului cerând chiar scuze la spectatori pentru lipsa spectacolului de pe teren dar şi pentru acest rezultat dezamăgitor: „Ne cerem scuze suporterilor de aici de la Târgu Jiu pentru că n-am reuşit să facem mai mult. A fost o primă repriză dezastruoasă, am început greu pentru că a fost şi golul acela primit repede. Poate datorită faptului că am scăpat de la retrogradare am abordat meciul mai puţin concentraţi şi cu mai puţină preocupare. Am făcut o primă repriză mizerabilă în care mi-a fost ruşine că purtam tricoul de jucător la Pandurii.” Obosiţi probabil şi fizic de deplasările lungi şi meciurile mult prea dese, dar şi psihic de programul care a fost continuu de cantonament, jucătorii n-au mai avut prospeţime în joc şi nici n-au părut destul de motivaţi pentru a obţine victoria. 
Dintre toţi chiar marcatorul golului a fost cel mai supărat mai ales pe faptul că nu i-a motivat suficient pe jucătorii care au intrat pe teren, în calitate de căpitan de echipă: „Am reuşit până la urmă să redresăm în a doua repriză jocul şi până la urmă am scos un egal meritat şi foarte important. Nu sunt supărat pe colegii mei ci sunt supărat pe mine în primul rând pentru că eu, ca şi căpitan, ar fi trebuit să-i motivez mai bine dar n-am reuşit.” După ce echipa sa marcase anterior cel mai rapid gol al campionatului în meciul cu Gaz Metan Mediaş, acum Pandurii au primit cel mai rapid gol al campionatului, Cristea marcând în secunda 11.” Acesta e fotbalul, când te bucuri că înscrii repede uneori trebuie să fi şi supărat că iei gol repede” a mai declarat Stângă care a dedicat golul şoţiei sale Luminiţa şi fiicei Alesia.


Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: