Stângă: Pe primul loc ne dorim să ne clasăm dar am început prost

ACS Viitorul Târgu Jiu are ambiţii mari în acest sezon, cel puţin din ce spune antrenorul Florin Stângă. Deşi echipa sa nu are nici un punct şi nu a marcat nici un gol în acest sezon, Stângă îşi mobilizează jucătorii spunând că vrea să fie pe locul 1 în acest sezon.

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a făcut o afirmație cel puțin ciudată după ultimul meci al echipei sale, spunând că își dorește să termine pe primul loc acest sezon cu echipa pe care a preluat-o în vară şi la care a făcut deja numeroase transferuri. Echipa nu pare deloc omogenă după numeroasele schimbări din lot iar jucătorii par totuşi bulversaţi de insolvenţa în care se află clubul. ”Noi ne propunem să câștigăm cât mai multe meciuri și să jucăm un fotbal cât mai plăcut, care să ne ducă acolo unde ne dorim noi. Pe primul loc ne dorim să ne clasăm. Dar deocamdată am început prost, acesta e adevărul, trebuie să recunoaștem. Dar au mai fost echipe care au început prost și au terminat bine”, a spus Stîngă după ce echipa sa a pierdut meciul de la Iaşi. Până să ajungă pe locul 1, ACS Viitorul Târgu Jiu se apropie de ultimul loc din clasament, fiind acum pe locul 19 în Liga 2, cu 0 puncte și golaveraj 0-3 după primele două etape.

În runda viitoare, echipa lui Stângă va întâlni pe teren propriu pe Dinamo, formaţie care are ca obiectiv revenirea rapidă în Liga 1.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: