Florin Stîngă, tot fără puncte dar visează frumos

ACS Viitorul Târgu Jiu nu are nici un punct după primele două etape iar în etapa viitoare va primi vizita celor de la Dinamo. Faptul că echipa sa nu a adus nici un punct în două meciuri nu îl împiedică pe antrenorul Florin Stîngă să viseze la locul 1 în acest sezon.

Învinsă în prima etapă de nou-promovata CSC Dumbrăvița ACS Viitorul Târgu Jiu a cedat şi în Copou, în etapa a doua rămânând fără nici un punct. Golurile meciului au fost marcate de Gabriel Vașvari (54′), dintr-un penalty scos de Hunte în fața lui Dănescu, și de Enrichi Finica (90+2′), cu un șut din careu tras direct în vinclul colțului scurt.

La final, antrenorul Florin Stîngă a declarat că echipa sa ar fi meritat mai mult de la acest joc şi că a jucat mai bine decât adversarul. ”Cred că a fost un joc intens, în care publicul a stat cu sufletul la gură. Din păcate pentru noi, rezultatul nu a fost de partea noastră, chiar dacă eu cred că am jucat mai bine decât cei de la Iași. Acesta e fotbalul, câteodată e nedrept. Așa cum s-a întâmplat și la meciul cu Dumbrățiva, am primit un gol simplu, la o fază care nu anunța nimic, din penalty, după care ne-am expus. Cred că la golul doi jucătorul care a marcat a dat golul vieții lui, cu un șut fenomenal. Echipa gazdă a avut două șuturi și a dat două goluri, noi am avut trei-patru ocazii rarisime și nu am marcat. Trebuie să lucrez mult la finalizare, la execuțiile tehnice, pentru că în mare majoritate sunt jucători tineri. Cred că și calitatea jucătorilor de la Iași și-a pus amprenta”, a declarat la conferința de presă antrenorul Florin Stîngă.

Tehnicianul a mai vorbit după acest meci de obiectivul echipei sale precizând că vrea o clasare pe primul loc în acest sezon. Din păcate ACS Viitorul Târgu Jiu a intrat în acest an în insolvenţă şi nu ar putea promova nici dacă s-ar clasa pe locul 1.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: