Ce lot deplasează Pandurii la Petroşani pentru Cupa României

Pandurii Târgu Jiu a conturat un lot de jucători pentru noul sezon şi va avea 20 de fotbalişti pentru primul meci oficial. Gorjenii se deplasează miercuri la Petroşani pentru meciul cu Jiul din Cupa României.

Pandurii Târgu Jiu debutează în meciurile oficiale din noul sezon în Cupa României, meciul din turul 1 fiind programat miercuri, la Petroşani.

Formaţia antrenată de Florin Bejinaru se deplasează în Valea Jiului cu un lot format în cea mai mare parte din tineri, fotbalişti care au terminat junioratul la Pandurii şi juniori de la grupele de republicani, majoritatea fiind de la grupa antrenată până acum de Florin Bejinaru.

Directorul sportiv al clubului spune că şi-ar dori ca tinerii din lot să facă un joc bun cu Jiul Petroşani şi se gândeşte chiar şi la o calificare. „Ce ne putem propune, decât să facem un joc bun, copiii să joace fără presiune că nu are ce să se întâmple. Va fi un meci bifat pentru ei cu o echipă de Liga 3, trebuie să simtă competiţia şi să se descurce pe teren şi, prin jocul pe care îl prestează, să ieşim cu fruntea sus din teren. Aş fi ipocrit să spun că nu ne gândim să câştigăm, tot timpul există o speranţă pentru un joc bun şi o calificare dar se ştie foarte bine că e foarte greu să faci în câteva săptămâni o echipă care să joace, mai ales din tineri. Dar au jucat ani de zile împreună şi au omogenitate şi dorinţă, aşa că pot face un rezultat bun”, a spus Camilian Floroiu, la Accent Tv.

 Directorul sportiv Camilian Floroiu a precizat că lotul deplasat la Petroşani va include 20 de jucători.

Vizualizări: 1,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: