Stângă se transferă la o echipă din Grecia

Pandurii sunt la un pas de a se despărţi de căpitanul de echipă Florin Stângă. Aflat de patru ani la Târgu Jiu, Stângă a plecat aseară de la Târgu Jiu având acordul clubului pentru un eventual transfer în Grecia. Pe adresa clubului gorjean a sosit o ofertă din partea clubului Skoda Xanthi care îl doreşte pe căpitanul pandurilor, preşedintele clubului şi antrenorul principal fiind de acord să-l lase să plece de la echipă prin prisma faptului că acesta şi-a făcut datoria faţă de club.

Mijlocaşul echipei Pandurii, Florin Stângă, a recunoscut aseară  interesul echipei greceşti Skoda Xanthi pentru un eventual transfer al său. Jucătorul a părăsit aseară Târgu Jiul declarând că are acceptul conducerii clubului gorjean de a pleca la clubul elen. „Nu pot spune că mă voi transfera pentru că nu este nimic sigur deocamdată. Totul e la nivel de discuţii, voi merge acolo să văd despre ce este vorba şi cum este atmosfera. Mă bucur că am găsit înţelegere din partea conducerii de la Târgu Jiu să încerc să fac acest pas. Oricum nu este nimic stabilit şi pot oricând să revin la Pandurii dacă transferul nu se va perfecta”, a spus în această seară căpitanul echipei Pandurii care va merge în Grecia să discute cu oficialii formaţiei de pe locul unsprezece.

Stângă va pleca gratis

Antrenorul Liviu Ciobotariu a precizat că este la curent cu dorinţa jucătorului de a pleca şi nu se opune pentru că e o ultimă posibilitate a acestuia de a mai juca în afara ţării: „Stângă a venit şi a discutat cu mine probleme plecării sale dar după ce a avut o discuţie în prealabil cu preşedintele clubului care şi-a dat acceptul ca el să meargă acolo. După părerea mea e o pierdere pentru noi dacă transferul se va concretiza dar nuci nu ne putem opune pentru că el are o vârstă şi se poate spune că pentru Pandurii şi-a făcut datorii în ani petrecuţi aici. Cred că Stângă ar merita să reuşească acest transfer la Skoda Xanthi pentru caracterul său deosebit şi pentru modul exemplar de a se pregăti. Ar fi foarte bine pentru el să prindă acest ultim tren şi ar fi şi o experienţă plăcută cum e pentru orice jucător care merge să joace în afara ţării”.

Preşedintele Marin Condescu a confirmat interesul echipei Skoda Xanthi pentru Florin Stângă, precizând că pe adresa clubului a sosit o cerere din partea clubului grec pentru a-l lăsa pe Stângă să se prezinte săptămâna viitoare în Grecia. Oficialul a mai precizat că Pandurii nu vor cere nici un ban în eventualitatea perfectării transferului, Stângă fiind lăsat să plece gratis.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: