Eşec pentru ACS Viitorul în amicalul cu CSM Slatina

ACS Viitorul  Târgu Jiu a încheiat pregătirea de iarnă cu un ultim meci amical disputat sâmbătă pe terenul celor de la Jiul Rovinari. Echipa lui Flavius Stoican a fost învinsă cu 2-0 de CSM Slatina, formaţie aflată la debutul pregătirii şi care a mai disputat doar două jocuri de pregătire în acest an.

ACS Viitorul Târgu Jiu a susţinut sâmbătă ultimul meci amical înainte de jocul din optimile Cupei României care se va disputa la mijlocul săptămânii următoare. Flavius Stoican a ales să joace pe terenul cu iarbă de la Rovinari acest ultim meci amical, după ce terenul de antrenament al celor de la Pandurii de la Târgu Jiu a fost distrus după o săptămână de pregătire şi un joc amical disputat acolo.

În amicalul de la Rovinari s-au jucat câte două reprize a câte 60 de minute, astfel încât toţi jucătorii să aibă cât mai multe minute jucate. La pauză scorul a fost egal, 0-0, iar în repriza secundă antrenorii celor două echipe au schimbat distribuţia de pe teren. 

Până la final, nou-promovata în Liga 2, CSM Slatina, s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Radu Necşulescu şi Daniel Rogoveanu, în partea a doua a confruntării. Pentru slătineni pregătirea este abia la început, de la reunire disputând doar două meciuri amicale în care s-au impus, scor  1-0 cu FCU Craiova și 3-1 cu Unirea Bascov.

ACS Viitorul Târgu Jiu a mai disputat, în cantonamentul de la Sânmartin alte cinci meciuri amicale, scor 4-0 cu Minerul Costești, 1-0 cu Crișul Chișineu Criș, 2-3 cu ASU Poli Timișoara, 3-0 cu Luceafărul Oradea și 3-0 cu CA Oradea iar vineri echipa lui Stoican a mai jucat la Târgu Jiu cu CSO Filiaşi, meci în care s-a impus la limită, scor 3-2, graţie unui autogol al lui Dănescu de la Filiaşi.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: