Doi foşti panduri se pregătesc cu FC Recea

Fotbal Comuna Recea a adus un fost fundaș care s-a despărţit în acest sezon de cei de la Pandurii, dar şi un fost atacant al gorjenilor. Fundaşul Andrei Gal şi atacantul Paul Batin fac parte acum din lotul maramureşenilor.

Fotbal Comuna Recea încă transferă jucători în ciuda faptului că lucrurile nu sunt grozave la club şi nu mai există susţinere din partea autorităţilor locale. La Recea s-a vorbit de o posibilă retragere din campionat, dar clubul maramureşean continuă să aducă întăriri echipei, deşi are multe deficiențe de ordin economic.

Echipa maramureșeană nu pare dispusă să dea înapoi cu planul pe care l-a anunțat după ce s-a aflat de problemele financiare, respectiv finalizarea sezonului.

La Recea au ajuns recent doi jucători, mijlocașul Alin Fică (19 ani) și fundașul Andrei Gal (21 de ani). În ceea ce îl privește pe Andrei Gal, el a fost transferat definitiv de Fotbal Comuna Recea, pentru că era liber de contract după ce a reziliat înțelegerea cu Pandurii, pentru care a jucat destul de puțin în actuala stagiune. Plecat de la Târgu Jiu încă de anul trecut, înainte de a se intra în vacanţă, Gal a jucat doar trei meciuri pentru gorjeni.

Fotbal Comuna Recea nu a făcut nici o precizare oficială în privința transferurilor din această iarnă, dar în categoria celor veniți intră și atacantul Paul Batin, şi el un fost pandur, cu multă experiență la nivelul Ligii 1. De altfel, el chiar a marcat în partida amicală disputată de Fotbal Comuna Reacea cu Recolta Dorolț, scor 2-0.

Fotbal Comuna Recea a intrat într-un cantonament pe plan local pe data de 1 februarie, şi va mai juca încă două meciuri amicale. Maramureșenii au mai disputat o partidă de verificare până în acest moment, pe lângă cea cu Recolta Dorolț. Au jucat contra echipei de Liga 3, Someșul Dej, în fața căreia s-au impus cu 5-0, prin golurile lui Micaș, de două ori, Brata, Mărieș și Balha.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: