Start la stagiul sibian

Pandurii intră de azi în perioada de chin. 12 zile vor petrece gorjenii în primul cantonament al verii la Sibiu. Nu va fi numai muncă ci şi distracţie. Pe 22 şi 23 iunie, jucătorii sunt scutiţi de antrenamente pentru a merge la nunta lui Nistor. Pustai se va axa la Sibiu pe o pregătire fizică riguroasă sub atenta supraveghere a preparatorului Ferencz Bajko. Din acest motiv, Lemnaru şi compania nu vor disputa niciun amical în acest prim stagiu.

Şi-au luat portar cu experienţă

După transferul fundaşului stânga Momcilovic, Pandurii a reuşit să-şi rezolve şi problema portarului. Pustai vroia un goalkeeper cu experienţă care să concureze cu Mingote. Alesul e Răzvan Stanca, fostul portar al Stelei la care Reghecampf a renunţat înaintea stagiului din Austria. „L-am luat pe Stanca”, a anunţat Condescu sâmbătă la Dolce Sport. Portarul de 33 de ani a mai apărat la Pandurii în perioada 2008 – 2010 şi a plecat odată cu retrogradarea echipei pe cale sportivă. Cum Mingote e de neclintit, Pandurii va renunţa cel mai probabil la serviciile tânărului David Lazar, care va fi împrumutat la o altă echipă.

Au adus şi golgeter din Muntenegru!

Pandurii au bătut palma şi pentru un atacant cu cifre bune în sezonul trecut. Admir Adrovic are 25 de ani şi a marcat de 15 ori în 26 de meciuri pentru locul 2 din Muntenegru, Buducnost Podgorica.

Şeful Condescu a confirmat mutarea, iar Adrovic e aşteptat azi la Tg-Jiu pentru a face vizita medicală. Dacă trece cu bine de testele medicale şi acceptă contractul propus de Pandurii, Adrovic va merge rapid în cantonamentul echipei de la Sibiu. Gorjenii vor plăti în jur de 75 de mii de euro pentru atacantul care a reprezentat în trecut Muntenegru la naţionala under 21 unde a marcat o dată în 6 meciuri. Condescu a dezvăluit că a înaintat o ofertă şi pentru un alt atacant, Djordje Despotovic de la Spartak Zlatibor. Acesta are 21 de ani şi a reuşit 12 goluri sezonul trecut pentru echipa de pe locul 9 din Serbia. Despotovic e mai greu de adus însă având un preţ mai mare ca cel al lui Adrovic.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: